Planer för resten av veckan

Publicerat 2013-12-17 kl. 08:18:00 av Isabel Håkansson
Tisdag (idag): Gå en jättechill & lugn dag i skolan, efter skolan ska jag hem och försöka rida Snobben lite lätt ute. Känns han bättre nu när det är mjukare i backen så vet jag precis vad allting berott på, håller tummarna!!
 
Onsdag: Skola och sen oplanerat.
 
Torsdag: Skola och sen hem och longera i alla gångarter, checka av hur Snobben går och stretcha honom ordentligt efteråt. Om jag har Philip på torsdag så tar jag mig en promenad och tränar lydnad, det är han inte jätteduktig på med Pernilla haha!
 
Fredag: JULAVSLUTNING, så glad I could die. Hem en snabbis efteråt och fixa stallet samt jogga Snobben och sen drar jag till SORF för att förbereda Boyen, en häst jag ska tävla på lördagen. Tänkte skämma bort honom med en massa rykt, godis och gos - det behöver alla hästisar.
 
Lördag: Hoppar KM med Boyen i lag med Milla & Gulliver. Har aldrig ridit honom förr eller ens sett honom bli riden, har bara hört att han är rätt het och kan bli riktigt stark, haha men det blir kul! Får se ifall jag kommer hem levande ;) Efter jag tävlat så åker jag nog hem och kör lite markträning med min lilla buse hemma.
 
Söndag: Uteritt på morgonen och sen åker jag till västerås i sista minuten för att handla klart de sista julklapparna.
Bjussar på en failis på mig & min älskade lurvtuss såhär på morgonen, varför inte liksom?
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: mickisericssons.blogg.se

men gud så kul med KM hoppning!
den hade jag helt glömt bort :o haha!
Boyen är en väldigt fin häst, som verkligen kräver sin ryttare, och jag tror du kommer passa med honom jättebra! :) ett tips från det jag sett när andra ridit honom, just att inte hålla för hårt i tyglarna för han måste få plats :)

Svar: Tack Mickis, det hoppas jag att jag gör! När jag rider piggare hästar, eller om Snobben är pigg så håller jag inte hårdare än jag skulle göra om dem skulle vara lite åt det latare hållet, bromsar mycket med röst & säte, och kramar tyglarna något ibland om hästarna mot all förmodan blir nonchalanta. Dragkamper tror jag bara skapar mer dragkamp, faktiskt. Hoppas jag hinner rida fram en stund så jag får "rida in" mig lite på honom, det går nog jättebra *peppar peppar* ! :)
isabelhakansson.blogg.se

2013-12-17 @ 20:45:59
URL: http://mickisericssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback