Låtar som kommer påminna mig om..

Publicerat 2013-12-31 kl. 12:18:00 av Isabel Håkansson
..2013 såklart!
 
I början på sommaren när träden började få blad och man kunde gå i T-shirt, omajgad ta mig tillbaka!! Jag och 2 andra kompisar hade grymma planer för sommaren och livet bara flöt på. Snobben var grymt fin och Philip var även han en bra bit påväg och vi hade precis lyckats lära honom både galoppfattning och att kunna jobba på böjt-spår. Memories.
 
Det var i mitten på sommarlovet. Vid dethär laget började endel kompisar veeerkligen visa sitt "sanna" jag (?) och jag började avta från en hel del personer. Umgicks mycket med Madde, Sandra & Milla denhär perioden och vi hade askul! Hästarna levde livet och fick traska runt i skogarna dagarna i ända, allt var så himla perfekt.. ♥
 
Haha töntigt nog lyssnade jag jättemycket på denhär i slutet på sommaren/i början på 8:an. Kom ihåg att mina kompisar var helt galna och mer vilda än tama haha, aja jag hade askul även denhär perioden. Jag och Snobben hoppade vår första p&j på borta plan och det gick bra!

2013, vilket j*vla år igentligen.. Herregud vad jag kommer rocka sommaren 2014 och shiiit vad skönt det kommer bli med ett nytt år, en chans att börja om. Påriktigt.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback