Have 2 have

Publicerat 2013-12-27 kl. 11:00:00 av Isabel Håkansson
 ♡ Hårsnoddar. Alltså jag sätter upp mitt hår såfort jag ska blogga, om jag ska sminka mig, när jag ska sova, när jag ska till stallet, ibland till skolan, när jag badar, och listan goes on and on. Skulle inte klara mig utan snoddar haha! Jag har självklart snoddar UTAN stål då det sliter fruktansvärt mycket på håret.
 
 ♡ Bodybutters. Det får mig att känna mig så fräsch och ett + i kanten är ju självklart den oootroligt goda lukterna. Jag har 3 bodybutters ifrån the body shop och dem luktar jättegott och fräscht! Tror aldrig jag luktat på nån bodybutter ifrån the body shop som luktar äckligt faktiskt.
 
 ♡ Värmeskydd till håret. Jag får skuldkänslor (haha) om jag inte har värmeskydd när jag plattar/lockar håret. Om jag mot all förmodan skulle föna det nångång också så sprayar jag då också.
 
 ♡ Parfym. Tror alla förstår mig vid den punkten, vem går ut utan parfym? Inte jag iallafall!! Den parfymen jag använder mig mest utav är min parfym ifrån hollister som luktar typ.. godis/sommar/jättesött, rekommenderar den varmt!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jonna

Jag har den där rosa flaskan värmeskyddet, haha :D

2013-12-28 @ 10:04:51
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback