Dethär lovet började ju skitbra..

Publicerat 2013-12-21 kl. 19:55:33 av Isabel Håkansson
Njaaaa! Red ut igår precis efter julavslutningen med Madde på mina pållar. Jag började rida Snobben & hon Philip somvanligt, vi red över rundbanan till lugndalsvägen och raceade lite ofrivilligt.. Hästarna har gått på halvfart nu ett tag pga hårt underlag, tidsbrist, Snobben har känt ofräsch och så vidare, så därför är och var dem rätt pigga igår när vi red.
 
Lugndalsvägen består utav upp och nerförsbackar iprincip, så vi började trava fram dem lite lugnt på den lilla raka sträckan innan vi tog första galoppen uppför en backe. När jag fattade galopp så hoppade Snobben in i galoppen och drog på lite, det dock gjorde mig ingenting för jag kan Snobben utan och innan, alla hans knep och vet precis vilka knappar jag ska trycka på när han blir nonchalant.
 
På hemvägen dock gick det ju liiiite vilt till och om jag säger såhär.. hästarna som gick och bärde på överskottsenergi fick springa ur sig det, haha aja ingen kom till skada utan vi hade bara ett stycke spända och taggade hästar efteråt.
Bilder från igår, det var så himla mysigt att få komma ut och rida lite med bästisen och favvoponnysarna igen♥

Igårkvälls sov jag med Sara & Madde, hade askul. Att vakna 7 imorse med huvudverk och inte kunna svälja var lite mindre roligt dock.. Det blev ändringar i listan och jag skulle istället ha Gulliver, en häst jag inte alls passar ihop med.. tycker inte alls om att rida honom och han tycker nog inte speciellt mycket om mig heller haha, aja.
 
Milla hade honom före mig och för dem gick det bra, förutom att det blev en vägring på SISTA hindret, otur hette det ja. Efteråt hoppade jag direkt upp och det första jag såg var hans typ 2 meter långa hals och jag tänkte bara att dethär slutar inte bra haha. När jag red fram så var han redan då rätt trött i huvudet, orkade inte lyssna och jag med dundrande huvudverk ville och orkade inte bråka med honom. Inne på banan så gick det väl rätt okej, han var trött, jag var trött, vi passar inte ihop och på det hade jag så himla ont i huvudet.. Det blev 2 stopp på ett hinder pga att jag red slarvigt men jag kunde inte begära mer utan varken mig själv eller honom när vi båda var i det tillståndet vi var i. Nepp, nästa gång tar jag med Snobben hihi! 
 
Så fort jag hoppat av honom och fixat av honom lite så typ sprang jag till omklädningsrummet och la mig ner på alla mina saker, allting snurrade och jag kände att jag påväg att spy. Så pappa hämtade oss och vi åkte hem. Tog tempen och den visade självklart feber, så typ hela eftermiddan har jag sovit bort - kul.
Lillahästen, tack för att du var så schysst och ställde upp idag även om det varken kändes eller såg bra ut♥
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback