Ännu en tisdag i mitt liv avklarat

Publicerat 2013-12-17 kl. 21:09:06 av Isabel Håkansson
Skolan och djuren kan jag checka av. Har hoppat i myskläderna och i väntan på att duschen blir ledig tänkte jag kolla på serier och blogga lite. Gick med Märta och köpte julklappar efter skolan så kom hem rätt sent, när jag kom hem åt jag en snabbis & sprang sen ut till kaninerna och gjorde rent där + matade dem.
 
Bytte om till stallkläder efter det och kom inte upp till stallet förrän 17:30 ungefär.. Mockade och fixade stallet som vanligt innan vi förberedda skitgrisarna för lite ridning. Alltså Snobbens hals var heeeelt täckt med lera & Philips rygg var grå och dammig, dem tar verkligen varje tillfälle i akt och rullar sig!!
 
Idag somsagt så red vi ut. Hästarna skötte sig skitbra och var pigga (!). Pernilla som red barbacka hade inte lust att galoppera när Philip var så pigg och sprallig som han var, så jag galopperade först Snobben fram och tillbaka och sen Philip. Båda 2 skötte sig så himla super bra och Snobben kändes som vanligt igen. Philip drog på som sjutton och ville typ aldrig stanna, buse ;)
Har ni haft en bra dag? PUSS
17 dagar kvar, snart är vi där igen, på samma plats & på samma underbara Ö ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emilia

Hur stärker man hästen? Hur bygger man kondition på hästen? Hur ändrar man hästens inställning till en positivare? Kram<3

2013-12-17 @ 22:05:36
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback