Sista dagen på sommarlovet..

Publicerat 2013-08-20 kl. 13:08:13 av Isabel Håkansson
Hejsan! Vetinte vad jag ska skriva riktigt, gårdagen/kvällen var jätterolig, verkligen! Vaknade upp hos mig med Märta, saknat henne sååå. Vi käkade frukost och snackade massa, sen åkte jag till v-ås med Milla, Sandra och Madde, köpte bara en stickad tröja och tuggummi att ha i skolväskan & sen käkade vi självklart donken också ;) När vi kom hem till sala igen så följde vi med Sandra en stund på stan här i sala, och sen gick jag och madde till liljas och åt pommes.
Vid sex tiden så drog vi hem till Milla och satte upp tältet samt köpte lite till kvällen. Sen typ hela kvällen/natten så lyssna vi på musik, snackade, skrattade och lite så.. hihi. Man märker i alla fall att sommaren lätt lidit mot sitt slut nu för när vi (äntligen) skulle sova så kunde man inte för att det var ISKALLT verkligen, tillslut somna vi i alla fall men det var inte lätt kan jag säga! Får typ gåshud när jag tänker på hur kallt det var och hur mycket man frös haha. Det känns bra i alla fall och jag fick ett bra avslut på mitt underbara sommarlov, sommaren 2013 är en sommar jag sent kommer glömma, den har varit helt underbar.
Nu i alla fall tänkte jag, sista sommarlovsdagen och allt, skritta ut Snobben i skogen och utforska lite. Jobba och böja igenom honom i skritten, nyttigt!
 
Lätt en utav det bästa minnerna i somras, att rida ihop med Märta och Madde, åh vad kul vi hade!♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback