P&j 08/14

Publicerat 2013-08-14 kl. 21:24:00 av Isabel Håkansson
Ni anar inte vad jag önskar att jag önskar att jag var 1-2 dm kortare så jag hade kunnat rida denna ponny för resten av mitt liv, helt underbar är han♥ Visst, han går mycket bättre med nån som kommer runt honom, och går alltid bäst med vuxna/äldre som har långa ben och är starkare liksom, för han är en väldigt tung och jobbig ponny att rida. Anyway, pay and jumpen idag då! Dem första starterna för mig och honom nånsin utanför SORF.
Första starten: Han var väldigt loj, och inte riktigt igenom riden vilket märktes TYDLIGT. Han kräver en lång framridning för att kunna prestrera bästa möjliga så det förklarar det mesta. Hindrerna var nånting man verkligen skulle kunna kalla TITThinder med både soffor, sverige flaggor, shack rutor, stora trä kossor och allt vad man nu kan tänka sig att ha brevid hindrerna men inte ett dugg kollade han utan han bara hoppade, älskade S.
      Somsagt lite loj första rundan men det var inget större fara utan jag fick bara jobba lite hårdare ;) Inga stopp eller pet och där fick vi en nolla.
Andra starten: Här hade han vaknat till lite och jag fick sitta och hålla honom hela tiden, han gick i ett lagom snabbt tempo, men blev lite stark. Jag la honom fel på ett utav hindrerna så vi kom väldigt nära men snäll som han är så hoppade han ändå men då följde bommen med ner tyvärr. Efter det hindret så blev jag osäker och Snobben kände av det direkt så det blev ett stopp. Kom igen och jäklar vilken fart det blev i ponnyn! Jag lutade mig lite framåt vilket resulterade ett till stopp. Klappade på Snobben och kom igen, ett lagom tempo, höga händer och på med benen och då hoppade han utan problem klart banan.
Det var himla bra stämning och personalen var jätte hjälpsam, så det var en rolig dag och jag är nöjd! Det finns en massa saker som kan förbättras men det är en bra början :) Sen får man ju höja hindrerna sen bit efter bit, för somsagt så ska S först och främst nu få in rutin och känna sig bäst på det han gör så får vi klättra oss uppåt sen.
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: zanna

Hejsan ! Superfin blogg ! Allt bra med dig ? Kram ! :)

2013-08-15 @ 12:52:43
URL: http://fames.se/zanna
Postat av: JONNA - shettisblogg

Åh så kul!
Synd med dom där peten men annars lät det toppen :D
du rider honom jättebra Isabel, du ÄR perfekt för honom.

Svar: Tack bästa du! <3
Isabel Håkansson

2013-08-15 @ 15:35:51
URL: http://ponnyvalack.blogg.se
Postat av: Stockholmsjenna - En del utav HorseSpot

Fina ni är :)

Svar: Tack tack! :)
Isabel Håkansson

2013-08-15 @ 21:58:01
URL: http://stockholmsjenna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback