Lördag

Publicerat 2013-08-03 kl. 19:50:16 av Isabel Håkansson
Lever livet fullt ut & tar vara på dem sista sommarlovs veckorna, älskar livet & alla runt om mig, vädret och hästarna. Gårkvällen var riktigt rolig, började med att träffa upp Sara, Natta, Milla och Madde på Ica, handlade hamburgare, korv, majskolvar, dricka och lite chips och cyklade sen iväg till brottet. Milla, Madde och jag badade och hoppade från klipporna, så himla skönt vatten, inte alls kallt när jag väl kom i det vill säga ;) 
Käkade sedan och snackade massa, körde lite frågelekar och hade det mys. Sen cykla vi in till stan och köpte glass och träffade jättemånga, varken kände eller visste knappt namnen på det flesta. Dem levde på ett helt annat universum än vad jag gjorde om man säger så, det finns verkligen sjukt många olika folkgrupper och jag accepterar dem allra flesta. 
Idag har jag vart i Stockholm hela dan, bara gått runt i stora mjukisbyxor och en tröja och tagit det lugnt haha. Imorgon ska jag sola, träffa Sandra och ut och promenera hästarna en snabb sväng sen, saknat Sandra när hon vart på semester ❤ så det blir kul att träffa henne nu igen. Hörs imorgon!
Sista bilden är så ful, men åh är så glad!!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: JONNA ♡ shettis

åh va härligt ♡

2013-08-04 @ 21:03:53
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback