Dagen idag

Publicerat 2013-08-22 kl. 22:21:16 av Isabel Håkansson
Bra dag, startade klockan 9 på månsan, mötte upp klassen och så. Körde lite lekar och grillade, sen så satt jag och Märta uppe ensamna på övervåningen på månsans resturang och snackade om framtiden typ, haha. Följde med henne hem sen vid ett också då vi slutade. Är glad att vi börjat umgås igen, bästa♥
Satt och väntade på bussen i en timme cirka vilket var segt som sirap och tiden gick lååååångsamt men hem kom jag tillslut. Åt lite mat och cyklade iväg till stallet. Tömkörde Snobben i ca 30 minuter och red en kort stund efter min syster på en lite jobbig Philip idag, han är nog lite småtrött att gå i paddocken så imorgon tänkte jag cykla med dem ut på en uteritt, får se ifall Snobben får hänka på i grimma & grimskaft :) Idag iallafall gick S lite halv-dåligt till en början men kom igång mer och mer ju mer man gick. Han såg inte halt ut utan det var mer att han inte kunde ta ut steget riktigt, vänstersidan också och jag är nästan säker på att han bara behöver en "rundsmörjning" av en som verkligen kan, så på måndag ska vi in till en som ska kolla på honom.
    På kvällen nu så körde jag och Sandra ett jogging och ben pass, massa snack och skratt därimellan såklart, älskar tjejen! Så lätt att ha och göra med och lyssnar alltid, love u Sandra.
3 bilder ifrån idag på mig och fin-ponnyn.
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Sandra

Love you2

2013-08-23 @ 07:12:32
URL: http://ssandralindgreen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback