18 aug

Publicerat 2013-08-18 kl. 19:28:19 av Isabel Håkansson
2 bilder på mitt lilla hjärta innan vi skulle iväg på p&j'n i onsdags, är det okej om jag säger att jag äger den finaste och gulligaste ponnyn i världen? För i mina ögon iallafall finns det ingen finare ♥
Hej på er! Idag har varit en ganska okej dag, åkte upp till stallet vid 12, mockade och spånade nytt, packade hö, skrubbade hinkar, pysslade och smorde in hästarna för att sen gick vi ut i paddocken. Idag var Snobben pigg (som han är rätt ofta nu för tiden, hmm.. hösten på ingång alltså..) Han var otroligt fin i skritten, i traven var han lite halv spänd och ville inte alls, jobbade igenom honom så gott jag kunde iallafall så får jag fortsätta nästa gång jag rider. Galoppen gick bra, jobbade över några galoppbommar, lite för långt avstånd dock men jag orkade inte hoppa av och fixa det, jag slutade när vi kom över i bra grundgalopp iallafall och han behöll sin låga form även över bommarna så jag är nöjd!
Det kom en liten tjej och red både Snobben och Philip sen också, så det fick bli lite ponnyridning, åh vad hon tyckte om hästarna, det värmer verkligen i hjärtat att dem är så snälla mot dem små.. :') Spolade av ben och lite svett på magen och halsen efter passet och sen fick dem gå in i boxarna. Imorgon ska mamma och Pernilla rida ut båda hästarna och jag ska till västerås så det blir bra, sista lovdagen man kan sova med kompisar imorgon så då jäklar ska det hinnas med mycket! Vi hörs lite senare eller imorgon, hejs.
 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Mickis

Huvudbilden på Snobben var GRYMT fin! :)
jättehärlig blogg du har Isabel :)

Svar: Tack så jättemycket! :)
Isabel Håkansson

2013-08-18 @ 20:58:17
URL: http://mickisericsson.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback