12 Aug

Publicerat 2013-08-12 kl. 19:43:44 av Isabel Håkansson
Började morgonen med pw med Sandra, en runda på ca 6-7 km gick vi på en 50 min/1 timme, power!! Iallafall körde lite backträning och stannade en gång i värsta hallondalen och plockade hallon. Imorgon när vi ska powerwalka ska vi förbi där och plocka med oss hallon hem & göra smoothie :)
Efter vår powerwalk så drog jag upp till stallet och red ett pass på Snobben på vår 1-års dag. Det var äckligt kvavt i luften verkligen så han var lite små-loj men det gick bra! Jag satt stilla och han gick i fin form, bästa S. I stallet så blev det massa morötter, knäckebröd och pussar, åh han betyder så otroligt mycket för mig!
Imorgon ska jag skritta ut en längre runda, Snobben ska få sträcka ut sig ordentligt och ta det lugnt. På kvällen så ställs han in med BoT paddar och lindor, masseras och hans utrustning ska putsas lite på. Hämtar hem transporten och sen på onsdag åker vi till Gesala och hoppar en p&j på deras fina gräsbana, det är första gången han och jag hoppar nånannan stans än på SORF (där hoppade vi för 1 år sen) så jag har inga som helst krav. Vi ska bara in, hoppa banorna, lugnt och samsat. Så det blir kul hihi! Har längtat efter att få sätta på transport-skydden och lädergrimman med ludd och lasta in honom och sen åka iväg.
Men nu alla ni så ska jag och syrran cykla upp till "hallondalen" och plocka hallon som vi kan sitta och äta framför film sen, byebye!
En bild på Jennifer, Milla och mig när vi hoppade ifrån en klippa ner i brottet för några dagar sen, kommer sakna brottet nästan mest nu i höst..!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback